
Zlatý středník 2025
23. ročník prestižní akce Zlatý středník se konal opět v Empire Hall ve Slovanském domě.
Od úvodních kanapek jsme vsadili na jednoduchost a eleganci. Křepelčí vajíčko s holandskou omáčkou, lososový tatarák s kapary nebo roastbeef s nakládanou zeleninou.
Raut pro 400 osob servírovaný na našem konceptu Signature byl dramaturgií večera sám o sobě. Na stolech s předkrmy se objevila kachní paštika s brusinkami servírovaná v malých skleničkách, salát s hruškou a gorgonzolou. Jako hlavní chod jsme podávali trhané vepřové s omáčkou demi-glace, vegetariánskou lilkovo-cuketovou variaci Toreta, nebo thajské kari s kokosovým mlékem. Kdo chtěl, mohl zůstat u osvědčených řízečků, ale lákaly i nové kombinace chutí.
Sladká stanice nabídla panna cottu, creme brulée nebo čokoládové košíčky. A když se večer přehoupl do pozdních hodin, přišla druhá večeře v mexickém street stylu, naše oblíbené chalupas s trhaným masem i guacamole.
Na akci nemohl chybět náš Strom zážitků se 170 makronkami s logem, který připomněl, že detaily dělají atmosféru.
Foto: Ascopa, z. s.
Zpod pokličky



Napište nám a my
se postaráme o zbytek.
